För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Lediga Tjänster

 

Vindö Byggvaror är ett familjeföretag i fjärde generation. Här finns egen produktion och unika logistiklösningar. Vi säljer allt inom bygg och lite till. På anläggningen både hyvlar och tryckimpregnerar vi virke. Leveranser sker med egna lastbilar och vårt eget lastfartyg Hurtig Rut. Anläggningen ligger vackert vid vattnet på Vindö och har egen kaj, dit många skärgårdsbyggare och öbor kommer och hämtar material med egen båt. Vi har även landförbindelse via Djuröbron och det tar c:a 45 minuter att köra ut från Stockholm.

Vår marknad är i första hand lokalt i Värmdö och i Stockholms mellanskärgård. Våra kunder är främst kvalitetsmedvetna, mindre byggföretag och -konsumenter. I tät kontakt med snickarna och deras kunder hittar vi tillsammans bra lösningar. Vår högsäsong är under sommarhalvåret.

Företaget kommer inom de närmsta åren att utvecklas för att få en modernare anläggning och ett mer aktivt säljarbete men samtidigt hålla kvar vid leveranssäkerhet och att ha en kundanpassningsförmåga i absolut toppklass. Detta för att vi ska kunna vara snäppet vassare än konkurrenterna.

Vindö Byggvaror är sedan 2013 delägare i Woody Bygghandel. Härigenom har vi tillgång till några av marknadens bästa leverantörsavtal och stora möjligheter till utbildningar och nätverkande.

Vindö Byggvaror omsatte 2016 drygt 55 miljoner kronor och här jobbar idag 22 personer. På Vindö Byggvaror åtnjuter alla heltidsanställda en mycket generös personalpolitik.

 

Säljledare

Vindö Byggvaror söker en säljledare som ska driva försäljningen tillsammans med övriga på säljkontoret och i tät dialog med övriga medarbetare på företaget. Vi söker dig som är en skicklig ledare med förmåga att både motivera och utveckla personal och som samtidigt kan vara en i gänget. På Vindö Byggvaror samarbetar vi och är stolta över en småföretagaranda där man rycker in där det behövs, utan pretentioner. Beslutsvägarna är korta och mandatet stort.

Din främsta uppgift som säljledare är att organisera, leda och följa upp säljavdelningens bearbetning av våra proffskunder samt löpande kundorder över främst telefon. Du arbetar dagligen med att:

 • Skapa och utveckla en säljorganisation som jobbar aktivt på den lokala marknaden
 • Ansvara för att coacha och agera föredömligt, både gentemot dina närmsta kollegor på säljkontoret men också gentemot övriga kollegor och våra kunder. 
 • Koordinera uppföljning, kontakt & stöd kring kommande och befintliga projekt hos kunder
 • Upprätthålla och utveckla egen kundportfölj samt arbeta med ordermottagning och vid behov även i kassa och butik
 • Planera kundbearbetning och följa upp den löpande försäljningen med analyser, rapporter och presentationer
 • Driva kundbesök, kundevent och marknadsplanering för företagsförsäljningen
 • Schemaläggning

Du kommer att tillhöra företagets ledningsgrupp och det finns stora möjligheter att forma ditt arbete och din arbetsplats. I ledningsgruppen sitter förutom du själv: VD, förman och produktionschef. Syftet med denna grupp är att stötta och motivera varandra utifrån våra roller och för att behålla fokus på helheten.

Vem är du?

Du har förmåga att skapa goda relationer, utveckla verksamheten och nå en hög kundnöjdhet hos såväl nya som gamla kunder. Du trivs med att arbeta i en miljö med högt i tak, du kan ta initiativ och har förmågan att se vad som behöver prioriteras. Du är en ledare som kan motivera personal. Du har även goda datakunskaper och ett ekonomi- och affärstänk. God förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift är en viktig egenskap. Du har en bakgrund i branschen eller i närliggande bransch och har dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Som person är du:

 • Tålmodig, ödmjuk, rättvis och lyhörd. Duktig på kommunikation.
 • Varken konflikträdd eller konfliktsökande
 • Flexibel, stresstålig, intresserad, organiserad
 • Kunnig och duktig på att förmedla dina kunskaper
 • En lagspelare som ser styrkor och behov hos andra

Urvalet kommer att ske löpande där vi kontaktar kandidater som matchar vår målprofil. Tillträdesdatum är under vintern 2017-2018 och bör inte ske senare än i februari månad 2018. Tjänsten avser heltid och kommer i huvudsak att förläggas till vardagar kl. 7 – 16. Under sommarhalvåret även schemalagda lördagar mellan kl. 9 – 13.

Lön och förmåner efter överenskommelse. Vill du t.ex. ha båten liggande vid egen plats på anläggningen så går det bra :)

 

Byggsäljare

Som byggsäljare på Vindö Byggvaror jobbar du med värdeskapande och rådgivande försäljning för våra kunder. En stor del av arbetet består av att möta kunden i telefon och via mail. Dina arbetsuppgifter är varierande och innefattar bl.a.

 • Försäljning
 • Rådgivning
 • Ordermottagning
 • Offertförfrågningar
 • Viss retur- och reklamationshantering
 • Leverantörskontakter

Som person har du har en professionell inställning, en god samarbetsförmåga, en positiv attityd och en naturlig förmåga att se möjligheter istället för hinder. Du är strukturerad, noggrann, stresstålig och lösningsorienterad. 

 

Vi ser att du har goda kunskaper om byggmaterial och konstruktion, i första hand till småhusbyggnation. Du som söker har tydlig koppling till byggförsäljning. Projekt- eller företagssäljare premieras. Du skall ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort. Du ska ha ett eget driv och god fantasi och tycka om att hjälpa människor. 

 

Överlag så har vi en liten organisation och du träffar alla på företaget dagligen och dina möjligheter att påverka ditt arbete är mycket stort. Hos oss är du inte en osynlig kugge utan en vital del av verksamheten.

 

Säsongsarbete

Vi söker bra folk som kan tänka sig jobba hos oss under sommarhalvåret. Vi söker både ordermottagare till säljkontoret, kassapersonal och orderplockare till brädgården. Hör av er om ni vill tillbringa sommaren i Stockholms skärgård men gärna tillbringar vintrarna på annat håll. Kan man jobba hela sommaren utan ledigt är det ett plus. Ett krav är att åtminstone kunna jobba hela juni, juli och augusti.

 

Generellt

För samtliga tjänster gäller arbetstid måndag - fredag 7 - 16. Under sommarhalvåret även vissa lördagar (9 - 13). Minimiålder 16 år. Körkort är meriterande för tjänster i brädgården. Endast ordentliga CV med personligt brev kommer att beaktas. Kom gärna ut och se dig omkring innan om du vill.

 

Skicka din ansökan till:

daniel@vindobyggvaror.se

eller per post till:

Vindö Byggvaror AB

Vindö Landsväg 45

139 74  DJURHAMN

 

Märk ansökan med den tjänst du söker.

Start > Jobba på Vindö
Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms